Valutor:


 
 

Fatolblå - Jeans - H.D. Flare Denims från Hunkydory - Jeans Dam välja bland ett 2017 bäst Populära

  • 858 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr714  s.kr384
Spara: 46% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Fatolblå - Jeans - H.D. Flare Denims från Hunkydory - Jeans Dam välja bland ett 2017 bäst Populära

Fatolblå - Jeans - H.D. Flare Denims från Hunkydory - Jeans Dam välja bland ett 2017 bäst Populära

Materiale:
98% bomuld, 2% elasthan
Farve:
Dark Indigo


Du köper från LisenTvättanvisningar

Silke: Som tumregel rekommenderar vi alltid att behandla silke med försiktighet. Tvätta plaggen för hand eller i max 30 grader med tvättmedel anpassat för materialet. Följ de tvättråd som finns beskrivna på tvättlappen efter du mottagit din vara.

Bomull: Vi rekommenderar att tvätta starkt färgade plagg separat de första gångerna. Tvätta helst plaggen i 30-40 grader för att behålla färgen. Följ alltid de korrekt angivna tvättråden på tvättlappen.

Ull: Vi rekommenderar att alltid tvätta ull i låga temperaturer, helst för hand med handtvättmedel som är anpassat för ullmaterial. Det korrekta tvättråden finns att hitta på tvättlappen.

Denim: Tvättas som regel i 40 grader. Vid tvätt och strykning bör du alltid vända jeansen ut och in. Detta behåller färgen och man slipper ljusa tvättränder. Korrekt tvättråd finns att hitta på tvättlappen.

Viscose: I vått tillstånd kan viscosen krympa lite grand. Genom att stryka plagget när det är lätt fuktigt får plagget tillbaka sin ursprungliga form. Vi rekommenderar att man tvättar färgad viscose i 40 grader. Korrekt tvättråd finns att hitta på det tillhörende tvättrådet.

Polyester: Polyester är ett enkelt material att vårda och risikerar inte att krympa vid tvätt. Polyester kan tvättas i 40 grader. Korrekt tvättanvisningar för produkten finns att hitta på tvättlappen.


 
RSS produkt Feed :: Fatolblå - Jeans - H.D. Flare Denims från Hunkydory - Jeans Dam välja bland ett 2017 bäst Populära Copyright © 2019 http://www.fokusdetljuvalivet.se/